Forcat e KFOR-it pozicionohen te Kërrshi i Dudës në veri

Forcat e KFOR-it pozicionohen te Kërrshi i Dudës në veri

Forcat paqeruajtëse të KFOR-it janë pozicionuar te Kërrshi i Dudës, pas tensioneve në komunat veriore.Sipas pamjeve të siguruara, shihen një numër i madh i automjeteve të KFOR-it.

Sot, ka pasur disa tensione mes protestuesve dhe Policisë së Kosovës në Zveçan. Ndërsa pas këtyre tensioneve, tani atje situata është e qetë.

Related Articles