Interesante: Mërgimtarët ua lënë emrin e Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit dy fëmijëve 1 dhe 2 vjeç

Interesante: Mërgimtarët ua lënë emrin e Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit dy fëmijëve 1 dhe 2 vjeç

Një familje nga Kosova që jetojnë jashtë vendit kanë vendosur që fëmijët e tyre t’i pagëzojnë me emra të politikanëve në Kosovë.Sipas një video të Kanal10 të publikuar në Facebook, një nënë mërgimtare tregon se si ia ka lënë vajzës së saj emrin e “presidentes së dashur”.

Më tutje, ajo rrëfen se si edhe djalit të saj ia kanë lënë emrin Albin.

“Vajza na ka lind në vitin 2021, dhe ja kena lanë emrin Vjosa Osmani si presidentja jonë e dashur, djali në 2020-ten edhe atina patëm qef me ja lanë emrin e kryeministrit tonë, Albin”, shprehet ajo. 

Related Articles