Izraelitët protestojnë për vuajtjet e shkaktuara në Gaza

Izraelitët protestojnë për vuajtjet e shkaktuara në Gaza

Izraelitët kanë mbajtur protestë sot në Tel Aviv, për vuajtjet e shkaktuara njerëzve në Gaza.Demonstrata u ndërpre më vonë nga izraelitët në dukje në favor të luftës, me njerëz të mbuluar me kapuç që grisnin disa nga imazhet.

Protestuesit mbanin pankarta dhe shfaqnin imazhe që tregojnë disa nga ata të prekur nga ofensiva e Izraelit në Gaza, raporton Sky News.

Related Articles