Jep dorëheqje drejtori i Arsimit në Dragash, Selim Kryeziu

Jep dorëheqje drejtori i Arsimit në Dragash, Selim Kryeziu

Drejtori i Arsimit në Komunën e Dragashit, Selim Kryeziu, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij në këtë komunë.Lajmin e ka bërë të ditur vet Kryeziu duke mos e bërë të ditur arsyen e dorëheqjes.

I njëjti ishte edhe ish-kryetar i degës së LDK-së në Dragash.

“Faleminderit të gjithëve për bashkëpunim, kolegëve drejtorë, drejtorëve të shkollave dhe të gjithë atyre që kanë dhënë kontribut në këtë drejtim” tha mes të tjerash Kryeziu.

Related Articles