Vuçiq: S’planifikoj të nënshkruaj asgjë

Vuçiq: S’planifikoj të nënshkruaj asgjë

Në një fjalim para popullit serb, Vuçiqi ka thënë se “nuk ka pranuar ndonjë draft të asaj që e do Bashkimi Evropian” në negociatat për normalizim raportesh midis Kosovës dhe Serbisë.“Ne kemi dorëzuar propozimin tonë, shqiptarët të tyrin. Nuk kemi pranuar asgjë nga Brukseli”, ka thënë Vuçiqi, raporton “N1”.

Ai ka shtuar se do të jetë “i pari” që do ta shpalosë draftin sapo ta ketë atë. “Nuk kam fshehur kurrë asnjë shkronjë”, ka thënë ai.

Related Articles