“Ka kaluar koha e atyre që nënshkruanin gjithçka që kërkonte Serbia”

“Ka kaluar koha e atyre që nënshkruanin gjithçka që kërkonte Serbia”

Avokati Tomë Gashi, përmes një postimi në Facebook ka thënë se nuk të ketë askush frikë pasi kryeministri Kurti nuk nënshkruan diçka që e dëmton Kosovën.“Mos keni frike as per neser e as per pasneser sepse Albini nuk nenshkruan dicka qe e demton Kosoven, pa marre parasysh presionin e bashkesise nderkombetare. Albinin nuk e ka zgjedhur Kryeminister te Republikes se Kosoves bashkesia nderkombetare, por e kemi zgjedhur ne” shkruan Gashi.

Gashi tutje shkruan se ka kaluar koha e atyre që nënshkruanin gjithçka që kërkonta Serbia me 14 shkurt 2021.

Reagimi i plotë:

Mos keni frike!

Mos keni frike as per neser e as per pasneser sepse Albini nuk nenshkruan dicka qe e demton Kosoven, pa marre parasysh presionin e bashkesise nderkombetare.
Albinin nuk e ka zgjedhur Kryeminister te Republikes se Kosoves bashkesia nderkombetare, por e kemi zgjedhur ne.

Mire kish qene qe njehere e pergjithmone do do shqiptare, qe me shume se Serbia po e kerkojne asociacionin, ta kuptojne qe koha e atyre qe nenshkruanin gjithcka qe kerkonte
Serbia ka kaluar fiks me 14 shkurt 2021 – diten e te dashuruarve dhe dashuria per ata qe nenshkruanin gjithcka me kurre nuk do te kthehet!

Albini nuk eshte ata, e ata kurre nuk kane qene e as nuk do te behen Albin!

Rrini qete, pa brenga, sepse, me Albinin, asgje e keqe nuk do t’i ndodhe Kosoves!

Related Articles