Ministrja Haxhiu: Rahoveci dhe Malisheva bëhen me noterë

Ministrja Haxhiu: Rahoveci dhe Malisheva bëhen me noterë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka njoftuar se kanë nisur punë, notërët në Rahovec dhe Malishevë.Ajo në Facebook ka shkruar se sot ka vizituar noteren në Rahovec, Suna Sallahi dhe noterin ën Malishevë Minir Zekolli të cilët kanë filluar punën në këto dy komuna.

Haxhiu ka njoftuar qytetarët se tashmë ata mund të kryejnë punët të këta dy noterë pa udhëtuar në qytete tjera.

Postimi i plotë:

Related Articles