KFOR-i dhe Eulex-i me trajnim të përbashkët për reagim të krizave

KFOR-i dhe Eulex-i me trajnim të përbashkët për reagim të krizave

KFOR-i dhe Eulex-i kanë kryer një trajnim të përbashkët për reagim ndaj krizave.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se kjo u krye në bazën e KFOR-it në Mitrovicë.

“Njësia e Specializuar Shumëkombëshe (MSU) e misionit KFOR të udhëhequr nga NATO-ja dhe personeli i misionit të BE për Sundimin e Ligjit, EULEX zhvilluan një trajnim të përbashkët për reagim ndaj krizave në Mitrovicë”, thuhet në njoftim.

Related Articles