Orkestra e FARShi-it koncert në Prishtinë, shënohet çlirimi i Shqipërisë dhe Kosovës

Orkestra e FARShi-it koncert në Prishtinë, shënohet çlirimi i Shqipërisë dhe Kosovës

Ambasada e Shqipërisë në Kosovë bashkë me ministrinë e Mbrojtjes së Shqipërisë dhe komunën e Prishtinës më 29 maj organizojnë koncertin “Melodia e lirisë” për të shënuar vitin e 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe 80-vjetorit të çlirimit të Shqipërisë.

“Përshëndetje miq në Prishtinë e kudo në Kosovë! Dëshiroj t’ju ftoj në një mbrëmje magjike ditën e mërkurë datë 29 maj 2024 ora 19.30 në Sheshin ‘Zahir Pajaziti’ në Prishtinë”, ka njoftuar Malaj në Facebook.

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë me mbështetjen e Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Shqipërisë dhe Komunës së Prishtinës organizojnë këtë event muzikor”.

“Në vitin e 80-vjetorit të çlirimit të Shqipërisë dhe 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës, Orkestra Frymore e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë sjell këtë mbrëmje koncertin ‘Melodia e Lirisë’ me shije muzikore kombëtare e ndërkombëtare”.

Related Articles