Komente epike, Maestro dhe Luizi e vazhdojnë Big Brotherin në rrjete sociale

Komente epike, Maestro dhe Luizi e vazhdojnë Big Brotherin në rrjete sociale

Maestro dhe Luizi kanë vendosur ta vazhdojnë Big Brotherin dhe jashtë shtëpisë vip.

Në një nga postimet e tij Maestro shfaqet duke luajtur shah.

‘Fito me elegancë humb me dinjitet.’

Komenti i Luizit rrëmbeu vëmendjen e ndjekësve duke shkaktuar shumë interaktivitet tek ndjekësit.

‘Ose mos luaj fare kur nuk di’-shkruan Luizi.

Arbana ka reaguar me një koment duke qeshur.

Armaldo i është përgjigjur kështu mikut të tij.

‘Akoma do të marrësh vëmendje nga unë edhe jashtë o burrë i dheut.’

www
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Related Articles