Bajrami: Serbia kishte qëllim shfarosjen biologjike të kombit shqiptar

Bajrami: Serbia kishte qëllim shfarosjen biologjike të kombit shqiptar

Është përuruar libri më i ri Arsim Bajramit, i titulluar “Gjenocidi i Serbisë në Kosovë”.

Ky libër fakton anën juridike të gjenocidit të kryer nga ana e forcave ushtarake serbe në vendin tonë.

Anëtari i Akademisë së Shkencave tha në emisionin Info Magazine në Klan Kosova se Serbia e ka përgatitur planin me shkekuj.

“Ka pasur plan të detajuar me të cilën ka pasur për qëllim shfarosjen biologjike të kombit shqiptar, deportimin e tij nga trojet etnike, shkatërrimin e pasurisë së gjithë qytetarëve dhe parandalimin e kthimit”, tha Bajrami.

Related Articles