Kosova pjesëmarrëse në garat ndërkombëtare të eSports

Kosova pjesëmarrëse në garat ndërkombëtare të eSports

Për herë të parë, Kosova do të përfaqësohet në garat ndërkombëtare të ‘eSports’ (sporte elektronike), pas anëtarësimit të Federata eSports Kosova në Federatën Ndërkombëtare përkatëse.

Dy ekipe do të garojnë në kualifikimet për Kampionatin botëror, që do të mbahet në nëntor në Eilat të Izraelit.

Kosova merr pjesë në lojërat CS-GO dhe DOTA 2. Në këtë të fundit sot (e diel) takohet më Maqedoninë e Veriut.

KOSOVA TEAM DOTA2 LINEUP:
Drin Idrizi – cpirra
Yll Ramadani – garter
Lir Nurboja – weatherbeaten
Florian Sedolli – FLLO
Albert Bahtiri – sadpk

Related Articles