Kryetari i Zveçanit kryen orarin e punës, largohet nga objekti nën masa të rrepta sigurie

Kryetari i Zveçanit kryen orarin e punës, largohet nga objekti nën masa të rrepta sigurie

Kryetari i Komunës së Zveçanit, Ilir Peci, para pak çastesh ka lëshuar objektin e Komunës.Ai ka dalë nga Komuna nën përcjellje të rreptë të Policisë së Kosovës, dhe më pas është larguar nga aty.

Related Articles