Kurti është optimist rreth takimit të sotëm

Kurti është optimist rreth takimit të sotëm

Kryeministri Albin Kurti, i shoqëruar nga sigurimi, është nisur nga hoteli ku ka fjetur mbrëmë, Inex Oglica, drejt shtëpizave shtetërore, ku edhe pritet të nisin takimet mes dy delegacioneve, Kosovë-Serbi.Ai është pyetur nga gazetari i Klankosova.tv nëse ka pushuar para takimit dhe nëse pret ndonjë rezultat pozitiv nga takimi.

Kryeministri i është përgjigjur pozitivisht për pushim, dhe ka thënë se pret rezultate pozitive nga takimi.

Related Articles