Lamine Yamal shënoi për Spanjën, por rekordi i Herlovsen qëndron i pathyeshëm

Lamine Yamal shënoi për Spanjën, por rekordi i Herlovsen qëndron i pathyeshëm

Lamine Yamal po vazhdon shkëlqimin me Spanjën në Kampionatin Evropian 2024.

Lamine Yamal ka shkruar historinë me Spanjën në Kampionate Evropiane, duke shënuar gol në moshën 16 vjeç e 362 ditë dhe duke u bërë golashënuesi më i ri në këtë garë.

Ndërkohë, rekordi për golashënuesen më të re në të dyja konkurrencat e Kampionateve Evropiane mbahet nga një futbolliste.

Aktualisht, Isabell Herlovsen mbetet futbollistja më e re që ka shënuar në kampionatin evropian të meshkujve dhe femrave. Ajo e bëri atë kur ishte 16 vjeç e 351 ditë.

Related Articles