Maskat simpatike në mbledhjen e përbashkët të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Maskat simpatike në mbledhjen e përbashkët të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë të premten kanë mbajtur mbledhjen e përbashkët në Elbasan, raporton Gazeta Enigma.Ajo që ka rënë në sy është dizajni special i maskave që po përdorin të dy qeveritë, shkaku i situatës me pandeminë COVID-19.

Maskat kanë qenë të dizajnuara me flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë.

Ndryshe në mbledhjen e përbashkët të qeverive Kosovë-Shqipëri, janë arritur 13 marrëveshje. /Gazeta Enigma/.

Related Articles