Mehmet Ballazhi merr mandatin e kryetarit të Hanit të Elezit

Mehmet Ballazhi merr mandatin e kryetarit të Hanit të Elezit

Mehmet Ballazhi ka pranuar sot zyrtarisht mandatin si kryetar i Hanit të Elezit.Ballazhi mandatin e ka pranuar nga ish kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma.

“Unë nuk dyshova, por besova fuqishëm se bashkë për Hanin e Elezit do t’i japim shpresë vendit. #Kryetaritëgjithëve #Ndershëmdhedrejtë”, ka shkruar ai.

Detyrën e kryetarit të ri tashmë e kanë marrë edhe Bedri Hamza në Komunën e Mitrovicës dhe Ekrem Kastrati në Komunën e Malishevës. /Gazeta Enigma/.

Postimi i plotë:

Related Articles