Melisa për Brunon: Profa ka filluar të hedh kunja

Melisa për Brunon: Profa ka filluar të hedh kunja

Melisa derisa ishte jashtë duke qëndruar sot me Artën, Dafinën, Gresën dhe Artanin, u tha se Bruno ka filluar që fjalët të mos i thotë direkt.

“Profa ka filluar të hedh kunja, sot ma hodhi një”, ka thënë Melisa.

Ndërsa, Dafina ia ktheu duke i thënë: “Profa është fullirant i llojit të vet”.

Related Articles