Melisa, Vedati, Bruno e Dafina diskutojnë për dhunën në familje (VIDEO)

Melisa, Vedati, Bruno e Dafina diskutojnë për dhunën në familje (VIDEO)

Banorët e Big Brother VIP Kosova, përfshirë: Vedatin, Brunon, Melisën dhe Dafinën, kanë folur sot rreth një temë sensitive.

Katërshja kanë shpalosur mendimet e tyre karshi dhunës në familje, derisa kanë treguar histori të ndryshme që lidhen me temën në fjalë.

Ata kanë folur edhe rreth çifteve që ndahen dhe përdorimit të fëmijëve për hatërmbetje nga përfundimi i lidhjes.

Related Articles