Murati: Për më pak se tre vjet i bëmë ato që të tjerët s’mundën për dy dekada

Murati: Për më pak se tre vjet i bëmë ato që të tjerët s’mundën për dy dekada

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se gjërat që të tjerët nuk i bënë për dy dekada, VV i bëri për tri vjet.Ai ka përmendur liberalizimin e vizave, heqjen e targave jolegale dhe lëizjen e lirë me targa “RKS” në Kosovë dhe fillimin e pagesës së energjisë elektrike në katër komunat veriore.

“Atë që tjerët nuk arritën ta bënin për dy dekada, u bë për më pak se 3 vjet”, ka shkruar ai.

Related Articles