Ndahen Dafina Zeqiri dhe DJ Geek?

Ndahen Dafina Zeqiri dhe DJ Geek?

Lidhja mes Dafina Zeqirit dhe Dj Geek si duket ka marrë fund.Kështu të paktën kuptohet nga disa veprime në rrjetet sociale të çiftit.

Dafina dhe Geek nuk ndjekin më njëri-tjetrin as në rrjetin social Instagram.

Për më shumë, këngëtarja ka larguar edhe fotot me ish të dashurin e saj. 

Related Articles