Ndërron jetë ish-komandanti i UÇK-së, Gani Imeri

Ndërron jetë ish-komandanti i UÇK-së, Gani Imeri

Është ndarë nga jeta ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Zonën Operative të Shalës, Gani Imeri.

Imeri ka ndërruar jetë pas një sëmundjeje të shkurtër.

Mbi gjendjen e tij shëndetësore, vëllai i Ganiut, Naseri, foli dy ditë më parë.

“Nën kujdesin intensiv mjeksorë, mbajm shpresen te Zoti, se vëllau jonë do ta përballoj edhe këtë sfidë. Falënderojmë secilin nga ju për thirrjet, mesazhet dhe kujdesin tuaj për gjendjen shëndetësore të Komandantit, Gani Imeri” shkroi ai në Facebook

Related Articles