Norvegjia përshëndet ujdinë e arritur në Ohër: Hap i rëndësishëm

Norvegjia përshëndet ujdinë e arritur në Ohër: Hap i rëndësishëm

Norvegjia ka mirëpritur ujdinë e arritur të shtunën në Ohër të Maqedonisë së Veriut në mes të Kosovës dhe Serbisë.Në një deklaratë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të këtij vendi, ky dakordim vlerësohet si një hap i rëndësishëm drejt normalizimit të raporteve mes dyja vendeve.

“Marrëveshja në Ohër të Maqedonisë së Veriut, është një hap i rëndësishëm drejt normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Serbisë dhe Kosovës dhe stabilitetit në Ballkanin Perëndimor. Urime Kosovës, Serbisë dhe BE-së”, thuhet në deklaratë.

Related Articles