Plaku nga Podujeva bëhet viral me deklaratat e tij për femrat

Plaku nga Podujeva bëhet viral me deklaratat e tij për femrat

Gani Haliti nga Podujeva, është bërë viral me një intervistë të tij për media.Ai ka kritikuar atë që ndodhë aktualisht në vend, sidomos për gjininë femërore.

Halitin po e pengon dukja dhe veshja e vajzave kosovare, të cilat edhe i mallkon për një gjë të tillë.

VIDEO

Related Articles