Reperi shqiptar lidh bashkëpunim me një nga brendet më të njohura në botë

Reperi shqiptar lidh bashkëpunim me një nga brendet më të njohura në botë

Një tjetër shqiptar është përfshirë në industrinë e modës. Bëhet fjalë për reperin e njohur Action Bronson, i cili ka lidhur një bashkëpunim me brendin e njohur “New Balance”, raporton Gazeta Enigma.Me këtë koleksion ata duan t’i bashkojnë të gjitha ngjyrat e tokës së bashku në atleten e ideuar nga Bronson.

Nga fotografia e postuar në rrjetet sociale, vërejmë se pjesa e poshtme e atletes e ngjyrosur me të kaltër, përfaqëson oqeanin-ujin, pastaj është ngjyra kafe që përfaqëson tokën. Gjithashtu, vërejmë ngjyrat e neonit te shkronja “N” që përfaqësojnë qiellin dhe pa diskutim ngjyra e gjelbër që përfaqëson natyrën.

Related Articles