Sara dhe Bardhi shkëmbejnë puthje të zjarrta në vaskë

Sara dhe Bardhi shkëmbejnë puthje të zjarrta në vaskë

Sara dhe Bardhi janë një prej çifteve më të diskutuara në Shqipëri dhe jo vetëm, për shkak të romancës së tyre të nisur në ambientet e shtëpisë së “Big Brother VIP Albania”.Dyshja iu kanë besuar ndjenjave dhe e kanë lënë vete lirshëm të lidhen dhe të krijojnë romancë brenda shtëpisë së vëzhguar 24/7.

Megjithatë, marrëdhënia e tyre mund të prishet sonte, për shkak se Sara është në mesin e të nominuarve dhe ajo tashmë e ka shfrytëzuar një herë biletën e kthimit.

Çifti ka vendosur që ditën e sotme të kalojë kohë nën gjirin e njëri-tjerit, duke u larë edhe bashkë në vaskë.

Teksa po shijonin momente intime, disa prej banorëve u afrohen dhe “i martojnë” me ceremoni.

Related Articles