Shkatërrime të mëdha në Stamboll, i gjithë qyteti në alarm

Shkatërrime të mëdha në Stamboll, i gjithë qyteti në alarm

Erërat e fuqishme dhe reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar dëme të mëdha material në Stamboll.Mediat lokale raportojnë se mjaft biznese dhe shtëpi private kanë pësuar dëmtime për shkak të erës së fortë, e cila ka shkulur struktura të ndryshme metalike të vendosura prej tyre duke i hedhur dhjetëra metra më tej.

Deri më tani raportohet për disa të lënduar prej shkëputjes së tendave dhe strukturave të ngjashme.

Për fat të mirë, deri më tani dëmet janë vetëm material përveç disa lëndimeve të lehta të pësuara nga qytetarë të Stambollit. / Gazeta Enigma.

Related Articles