S’ka qetësi për Kristin: Tani produksioni ia fut në shtëpi ish të dashurin Keisit?

S’ka qetësi për Kristin: Tani produksioni ia fut në shtëpi ish të dashurin Keisit?

Iu eliminua babai, tani produksioni ia fut në shtëpi ish të dashurin Keisit.Lorenc Hasrama, ish i dashuri i Keisi Medinit është bërë mbrëmjen e djeshme pjesë e Big Brother Vip Albania.

Ai është një nga dy banorët e rinj që i bashkohen shtëpisë më të famshme në Shqipëri, teksa po i afrohemi finishit të 100 ditëve të para të këtij formati.

Në momentin e transmetimit të klipit të tij, kamera fokusoi disa herë Keisin dhe Sabianin për të treguar reagimin e tyre.

VIDEO

Kujtojmë se i eliminuari i mbrëmjes së djeshme ishte pikërisht Sabiani i cili Brenda shtëpisë me një mision për të qenë pranë të bijës pasi ishte fillimisht kundër romancës së tij me Kristin.

Related Articles