Apeli ia ashpërson dënimin të akuzuarit për dhunimin e një gruaje në Gjilan

Gjykata Themelore në Gjilan ka shqiptuar dënim me 1 vit burgim me kusht ndaj të pandehurit Q.A, i cili nga…

Akuzohet se ua preu topin fëmijëve të lagjes, del para gjykatës gruaja nga Gjilani

E akuzuara për ngacmim, T.M, ka dalur sot para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë. Pas…

Një muaj paraburgimit ndaj gjilanasit që ia dha veturën të dyshuarit për bartjen e lëndëve narkotike

Gjykata Themelore në Gjilan ka njoftuar se masa e paraburgimit prej 30 ditësh është caktuar ndaj I.Z. Ekziston dyshimi se…

Sot pritet të mbahet seanca ndaj të dyshuarve për vrasjen e 50 vjeçarit në Gjilan

Me kërkesën e prokurorisë për caktimin e paraburgimit ndaj tre të dyshuarve  F.O., G.B. dhe I.V,  për vrasjen e 12…

1 vit e 4 muaj burg për të akuzuarin A. Xh për vrasje në tentativë

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit A. Xh., i cili ka qenë i akuzuar për…

21 vjet burgim për katër grabitësit e Gjilanit

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj katër të akuzuarve F. S., L. M., L. H. Dhe S.…