Asnjë veprim ndaj shkeljeve nga hidrocentralet

Ndërtimi i hidrocentraleve në Kosovë është përcjellë me shkelje dhe tejkalime të shumta ligjore, si dhe dëmtime të rrjedhës së…

Qeveria gjen shkelje ligjore në disa hidrocentrale

Për më shumë se pesë vjet, Agron Rushiti nga fshati Biti e Poshtme e Shtërpcës ka kundërshtuar ndërtimin e hidrocentraleve…

GLSP: Vendimi i Apelit për hidrocentralet në Deçan kundër interesit publik

Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike në kuadër të Grupit për Studime Politike dhe Juridike ka mbajtur konferencë për media në…

Gjykata e Apelit vendos në favor të ‘KelKos Energy’ për hidrocentralet në Deçan

Gjykata e Apelit ka refuzuar përfundimisht kërkesën për pezullim të përkohshëm të lejeve dhe licencave të KelKos Energy të lëshuara…

Shkarkohet drejtori i ARPL-së për shkelje në licencim të hidrocentraleve

Drejtori i Autoritetit Rajonal për Pellgje Lumore, Gani Berisha, të martën e ka pasur ditën e fundit të punës në…

Themelohet grupi punues që do të bëjë shqyrtimin e lejeve për hidrocentralet

Është themeluar grupi punues i cili do të merret me shqyrtimin e procedurave administrative të lëshuara për operatorët e hidrocentraleve…

Aliu flet për hidrocentralet: Kompanitë në Brezovicë lëshojnë ujin vetëm kur ka vizita zyrtare

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se në lumin e Brezovicës gjatë ditës së djeshme…