Kanadaja premton katër tanke të reja Leopard 2

Kryeministri kanadez Justin Trudeau sonte konfirmoi se do të dorëzojë katër tanke të tjera Leopard 2 në Ukrainë. Ai tha…

Kanada dhuron 10 milionë dollarë për popullin e Turqisë dhe Sirisë

Kanadaja ka ndarë 10 milionë dollarë për ta ndihmuar popullin turk dhe sirianë të cilët u prekën nga tërmeti i…

Kryeministri kanadez goditet me gurë gjatë fushatës

Kryeministri kanadez Justin Trudeau është goditur me gurë nga protestuesit gjatë një ndalese të tij në fushatë. Ai po kthehej…

Kryeministri kanadaz goditet me gurë gjatë fushatës

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau është goditur nga gurë të vegjël, të hedhur nga protestuesit gjatë një ndalese të fushatës. Sipas…