Burri nga Malisheva e rrahu gruan dhe e nxorri jashtë me fëmijët pasi kjo nuk e përshëndeti

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë në Gjykatën kompetente në Gjakovë, dega Malishevë, për caktimin e masës së paraburgimit,…

Prokurori i Shtetit për 24 orë ngriti 93 aktakuza kundër 100 personave për vepra të ndryshme penale

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 93 aktakuza, kundër 100…

KPK-ja zgjedh Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Gjakovë

Këshilli Prokurorial i Kosovës, i udhëhequr nga Jetish Maloku, ka zhvilluar takimin e 199-të me radhë, raporton Gazeta Enigma. Gjatë…

Prokuroria në Gjakovë kërkon paraburgim ndaj të dyshuarit që tentoi ta vriste në gjumë bashkëshorten

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka kërkuar që t’i caktohet masa e paraburgimit të pandehurit A.K, i cili dyshohet se ka…