Tetë ushqimet që duhet t’i eliminojmë nga dieta

Në vend që të torturoni veten me dieta strikte, nutricionistët modernë rekomandojnë të ngrënit ushqim të shëndetshëm dhe stërvitje fizike.…

Të veçantat e rrushit që shitet nga 400 deri në 12 mijë dollarë

Një vesh rrushi Rubin Roman u shit për 12,000 dollarë në ankand në vitin 2020, në Japoni. Vetëm një kokërr…

Pastroni mëlçinë me ndihmën e këtyre pesë ushqimeve

Mëlçia është një organ i fuqishëm. Ai kryen detyrat themelore, nga prodhimi i proteinave, kolesterolit dhe biliare deri në ruajtjen…

Cila është mënyra më e sigurt për të eliminuar pesticidet nga rrushi

Rrushi është një nga frutat që ka përqendrimin më të lartë të pesticideve. Në disa raste, pesticidet mund të mbeten…