MSH: Për gjashtë muaj i kemi tejkaluar pothuajse të gjitha shtetet e Europës Juglindore

Ministria e Shëndetësisë (MSH) përmes një njoftimi për media thotë se për 6 muaj i kanë tejkaluar pothuajse të gjitha…

Shtetet që kanë vaksinuar më së shumti qytetarë

Të paktën 200 vende kanë filluar vaksinimin kundër COVID-19. Sipas të dhënave të publikuara nga worldmeter.info, rezulton se deri më…

Ky është stadiumi i vetëm që do t’i presë ndeshjet e “Euro 2020” me kapacitet të plotë

Hungaria është një nga 11 vendet organizatore të Euro 2020, teksa do të presë 4 nga 51 sfidat e këtij…

Shtetet me pagat më të larta në Evropë

Eurostat ka publikuar fitimet mesatare për orë, sipas aktiviteteve ekonomike dhe profesioneve, për vitin 2018, duke përfshirë edhe Shqipërinë. Shqipëria…