Sylë Hoxha padit Sami Kurteshin, ia kërkon 30 mijë euro kompensim

Ish–kryeprokurori Sylë Hoxha e ka paditur anëtarin e Vetëvendosjes, Sami Kurteshin, pas deklaratës së tij se rasti i Astrit Deharit…

Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, Hoxha: Ishte befasuese

Ish-kryeprokurori Sylë Hoxha ka thënë se ishte e papritshme dhe e pakuptueshme se si kanë mundur të zhduken mostrat në…

Ministrja Haxhiu: Është koha që Sylë Hoxha të thirret para përgjegjësisë penale

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shkruar për dyshimet se ish-kryeprokurori Sylë Hoxha, së bashku me ish-shefin e AKI-së, Driton…

Zv.kryeprokurorja Morina kërkon 20 mijë euro dëmshpërblim

Gjykata Themelore në Prishtinë këtë të enjte ka filluar ta shqyrtojë padinë e ushtruar nga zëvendëskryeprokurorja e Shtetit, Sevdije Morina,…