U kërcënua se mbështeti Kosovën në KiE, deputetit boshnjak i ofrohet mbrojtje policore

U kërcënua se mbështeti Kosovën në KiE, deputetit boshnjak i ofrohet mbrojtje policore

Policia e Bosnje dhe Hercegovinës, i ka ndarë mbrojtje të afërt deputetit, Sasha Magazinoviq, i cili si përfaqësues i shtetit të tij në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, votoi pro anëtarësimit të Kosovës në këtë organizatë kur më 16 prill, Asambleja me shumicë votash aprovoi raportin e raportueses, Dora Bakoyannis.

Mbrojtja e afërt Magazinoviqit i është ofruar pas një numri të madh të kërcënimeve që i mori përfshirë ato me jetë, dhe kjo mu për shkak të votës së tij për Kosovën në KiE.

Policia e Bosnje dhe Hercegovinës, i ka ndarë mbrojtje të afërt deputetit, Sasha Magazinoviq, i cili si përfaqësues i shtetit të tij në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, votoi pro anëtarësimit të Kosovës në këtë organizatë kur më 16 prill, Asambleja me shumicë votash aprovoi raportin e raportueses, Dora Bakoyannis.

Mbrojtja e afërt Magazinoviqit i është ofruar pas një numri të madh të kërcënimeve që i mori përfshirë ato me jetë, dhe kjo mu për shkak të votës së tij për Kosovën në KiE.

Related Articles