Ushtria izraelite thotë se dy zyrtarë të lartë të inteligjencës së Hamasit janë vrarë në një sulm ajror

Ushtria izraelite thotë se dy zyrtarë të lartë të inteligjencës së Hamasit janë vrarë në një sulm ajror

Forcat e Mbrojtjes së Izraelit (IDF) kanë thënë se kanë vrarë dy zyrtarë të lartë në divizionin e inteligjencës së Hamasit në një sulm ajror në Rripin e Gazës këtë javë.Në një deklaratë, IDF tha se Abed al-Aziz Rantisi ishte përgjegjës për aftësitë e vëzhgimit të Hamasit dhe ishte i përfshirë në planifikimin e sulmeve të 7 tetorit ndaj Izraelit, raportoi Times of Israel.

Ai u vra në një sulm në një dhomë komanduese të inteligjencës së Hamasit, së bashku me Ahmed Ayush, “disa ditë më parë”, tha ajo.

Related Articles