Vedati gjen një letër emocionuese në rrobat e tij (VIDEO)

Vedati gjen një letër emocionuese në rrobat e tij (VIDEO)

Teksa o rregullonte rrobat e tij në njërin nga dollapët e shtëpisë, Vedat Bajrami, gjeti një letër emocionuese.Vajzat e tij kanë lënë një mesazh brenda rrobave të tij dhe këtë nuk e ka ditur aktori.

Me ta parë atë, Vedati u emocionua pasi në të shkruante “Të duam babi”.

Related Articles