“Çka ka Albini-Kallxon Martini!” – PDK publikon video për rastin e Berishajt (VIDEO)

“Çka ka Albini-Kallxon Martini!” – PDK publikon video për rastin e Berishajt (VIDEO)

Partia Demokratike e Kosovës ka publikuar sot një video që përmbledh faktet lidhur me raportimet për aferën milionëshe me protagonist ambasadorin e Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj dhe lidhjet e tij me Kompaninë e tregtimit të energjisë, GEN-I në Begrad.Kjo video që shpalosë historikun e aferës së pretenduar së Martin Berishajt dhe akuzat e ngritura ndaj tij, flet edhe për mbrojtjen e pakuptueshme të Martin Beridhajt nga krerët institucional të Kosovës, lidhjen e tij me Kryeministrin Kurti dhe financimin e fushatës së Lëvizjes Vetëvendosje.

Related Articles