Xhuli: Femra mund të flejë me një mashkull pa qenë në lidhje

Xhuli: Femra mund të flejë me një mashkull pa qenë në lidhje

Xhuli dhe Alisa kanë diskutuar për lidhjet romantike.Derisa Alisa thoshte se u paragjykua shpesh për shkak të bashkëjetesës me Urimin para fejesës, Xhuli tha se një femër mund të flejë me një mashkull në një shtrat, pa thënë se është në lidhje.

Ajo mori shkas njohjen e saj me Atdheun brenda shtëpisë, për të cilën banorët i kanë thënë se është marrëdhënie e krijuar.

Related Articles