Zhduket një 11-vjeçar në Fushë Kosovë

Zhduket një 11-vjeçar në Fushë Kosovë

Një baba në Fushë Kosovë ka raportuar se djali i tij 11-vjeçar është zhdukur.Sipas babait, djali i tij ka dalë nga shtëpia, në rrugën “Hysen Xhakolli” dhe nuk ka ndonjë informacion për vendndodhjen e tij.

Për këtë rast është njoftuar prokurori, ndërkohë që vazhdojnë hetimet, njofton policia.

Related Articles