13 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar

13 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 48 pacientë janë duke u trajtuar për COVID-19, në klinikat e QKUK-së për Covid dhe në spitalet e përgjithshme.Sipas njoftimit, 13 prej tyre janë të konfirmuar pozitiv me COVID-19, teksa 35 të tjera janë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.

Njoftimi i plotë:

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të  Kosovës në trajtim janë 48 pacientë, 13 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 35 të tjerë post-covid, pra pasi kanë kaluar Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive,7  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1  pacientë

Related Articles