207 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim në ShSKUK

207 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka bërë të ditur se 207 pacientë janë duke marrë trajtim, shkruan Gazeta Enigma.ShSKUK ka bërë të ditur se 149 pacientë janë me oksigjen – terapi.

Më poshtë mund të shihni njoftimin e plotë të ShSKUK-së:

Bazuar në raportet e datës 5 shkurt 2022 nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, të shtrirë për trajtim mjekësor janë 207 pacientë, 205 nga ta të konfirmuar me COVID-19 pozitivë.

Me oksigjeno-terapi janë 149  pacientë, kurse  në Mjekimet Intensive në QKUK dhe spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 21 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 66  pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 16 pacientë

Klinika e Pediatrisë,7 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 9 pacientë

Spitali i Prizrenit,17 pacientë

Spitali i Pejës, 21 pacientë

Spitali i Gjilanit, 22 pacientë

Spitali i Gjakovës, 26 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 13 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Related Articles