A i pëlqen të bëjë seks në grup apo orgji? Përgjigjet Xhuli (VIDEO)

A i pëlqen të bëjë seks në grup apo orgji? Përgjigjet Xhuli (VIDEO)

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Bruno dhe Xhuli kanë debatuar rreth seksit me shumë individë që ndryshe njihet edhe si orgji.

Bruno është shprehur të jetë kundër kësaj mënyrë të të bërit seks, pasi sipas tij, “kjo nuk është njerëzore”.

Por, Xhuli e ka kundërshtuar, teksa ka thënë se “përderisa partnerët janë në rregull me këtë gjë, le ta bëjnë”.

Por, për më shumë detaje rreth kësaj bisede goxha të tensionuar dhe që ta kuptoni nëse Xhulit i pëlqen kjo mënyrë e të bërit marrëdhënie seksuale, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Related Articles