Diego Maradonës i ndërtohet një bust: Është qesharake, e gjithë bota po tallet me këtë punim (FOTO)

Diego Maradonës i ndërtohet një bust: Është qesharake, e gjithë bota po tallet me këtë punim (FOTO)

Artisti Rafa Ferri e ka shpalosur bustin kushtuar legjendës Diego Maradona gjatë një turneu futbollistik në Argjentinë.Ferri me siguri priste që puna e tij të merrte vëmendje, por vështirë të ndodhë kjo.

Kjo pasi busti i ngjan të gjithëve, por jo edhe Maradonës.

Ferri e ka shpalosur punën e tij në prani të presidentit të Federatës së Futbollit të Argjentinës, Claudio Tapia.

Dhe kjo ka shkaktuar menjëherë një mori të komenteve negative.

Related Articles