Disa ide të ‘çmendura’ që mund t’ua bëjnë jetën më të thjeshtë

Disa ide të ‘çmendura’ që mund t’ua bëjnë jetën më të thjeshtë

Mediumi BrightSide ka shpërndarë disa ide të ‘çmendura’ të dizajnuara nga njerëz kreativë që mund ta bëjnë përditshmërinë tonë më pak të komplikuar.Këto ide, mund të zhdukin edhe disa prej zakoneve tona të bezdisshme që mund të ndikojnë tek të tjerët dhe janë të pashmangshme nga ana jonë.

Nëse dikush shpenzon shumë kohë në banjë, ju mund ta blini një tualet të lëkundshëm që do ta bënte pajisjen të papërshtatshme për të qëndruar ulur pas 5 minutash.

Dhe nëse jeni person që harroni të merrni me vete karikuesin portativ atëherë ekziston mundësia ta ngjitni atë në këpucët tuaja.

Idetë interesante mund t’i shikoni në listën e mëposhtme të demonstruara përmes imazheve.

Tualetet e reja me lëkundje poshtë janë krijuar për t’u bërë të padurueshme për t’u ulur pas 5 minutash për të përmirësuar produktivitetin e punonjësve 

“Fqinjët e kthyen një karrige të thjeshtë në një tualet” 

Një dizajn i mirë për një karikues portativ

“Një lavaman spitali funksionon me aparate të zgjuara të gjurit dhe mund ta ndizni ujin nga poshtë”

“Modeli klasik i mbulesës së tavolinës nga ky restorant është bërë nga kodet QR për menynë e tyre.”

Related Articles