Era e fortë vështirëson lëvizjen në Lezhë-Milot, kamioni përmbyset në anë të urës

Era e fortë vështirëson lëvizjen në Lezhë-Milot, kamioni përmbyset në anë të urës

Era e fortë dhe bora e shkrirë kanë vështirësuar lëvizjet në superstradën Lezhë-Milot.Problematike është edhe lëvizja në aksin e vjetër Milot-Lezhë, raporton Top Channel.

Për shkak të reshjeve dhe erës së fortë, një kamion është përmbysur në anë të urës.

Related Articles