Gjilan: Një burrë raportohet se është zhdukur qe një javë

Gjilan: Një burrë raportohet se është zhdukur qe një javë

Një grua ka njoftuar policinë dje se nga data 25 mars, viktima mashkull kosovar ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

“Gjilan/ 25.03.2024-04:00. Më 01.04.2024 ankuesja femër kosovare ka raportuar se nga data e cekur ka dalur nga shtëpia viktima mashkull dhe nga ajo kohë nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në hetime”, thuhet në njoftim.

Sipas raportit të policisë, rasti është nën hetime.

Related Articles