Mblidhet Qeveria, këto janë pikat e rendit të ditës

Mblidhet Qeveria, këto janë pikat e rendit të ditës

Qeveria e Kosovës sot mban mbledhjen e radhës.Sipas njoftimit, mbledhja nis në orën 14:30 dhe në rend të ditës janë disa pika për shqyrtim dhe miratim.

Gjatë kësaj mbledhje, qeveria do të shqyrtojë Projektligjin për Provimin e Maturës Shtetërore, kërkesën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal për ndarjen e mjeteve për subvencionimin e ndërtimit të shtëpive për pjesëtarët e komunitetit pakicë në katër komunat veriore dhe disa pika të tjera.

Related Articles