Jep dorëheqje drejtori i Onkologjisë, Arben Bislimi

Jep dorëheqje drejtori i Onkologjisë, Arben Bislimi

Arben Bislimi ka dhënë dorëheqje nga pozita e u.d. drejtorit të Klinikës së Onkologjisë.Lajmi është konfirmuar për Front Online nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës.

Në përgjigjen e tyre thuhet se Bislimi e ka marrë këtë vendim për shkaqe personale.

“Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ju konfirmon se për shkaqe personale ka dhënë dorëheqje nga pozita e u.d. drejtorit të Klinikës së Onkologjisë, Dr. Arben Bislimi. Së shpejti pritet të caktohet u.d. drejtori i ri i Klinikës së Onkologjisë”, ka konfirmuar SHSKUK.

Related Articles